ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА СО МОЌНА ПОРАКА: Јас сум се боpела, се боpам, и ќе се боpам за зачувување на идентитетот и името македонско

  • March 11, 2019

Преименувањето на институциите е демакедонизација! Правдата за Македонија мора да победи! Јас сум кандидатката што се боpела, се боpи, и ќе се боpи за зачувување на идентитетот и името македонско врз база на владеење на правото за сите граѓани. Ве молам, погледнете го видеото и раширете го нашиот глас за заедно да победиме на претседателските избори, пишува кандидатот за претседател, Гордана Силјановска Давкова на својот Фејсбук профил.

Преименувањето на институциите е демакедонизација! Правдата за Македонија мора да победи! Јас сум кандидатката што се борела, се бори, и ќе се бори за зачувување на идентитетот и името македонско врз база на владеење на правото за сите граѓани. Ве молам погледнете го видеото и раширете го нашиот глас за заедно да победиме на претседателските избори.

Gepostet von Gordana Siljanovska Davkova am Montag, 11. März 2019

Претходно «
Следно »