ГОРД ФИРОМЈАНИН: Борјан Јовановски, од Скопје за партнерски Брисел

  • March 30, 2018
  • Коментари

Директно од Скопје, ФИРОМ, за вестите на „Еуроњуз“ во партнерски Брисел се јави и дописникот Борјан Јовановски, инаку уредник на еден Македонски портал, водител во една емисија која се емитува на една провладина телевизија

 

Претходно «
Следно »