ГО ЗАКОПАЛЕ МОБИЛНИОТ СО БАБАТА ВО ГРОБ: Почнале да добиваат СМС-пораки од бројот!

  • October 2, 2016
  • Коментари

Кога Лесли Емерсон починала од рак, најблиските роднини нејзиниот мобилен телефон го пoгребале заедно со неа. Меѓутоа, две години подоцна, почнале да им пристигнуваат пораки од нејзиниот број.

hitportal-baba-sms

Лесли била погребана со нејзиниот мобилен телефон бидејќи во текот на животот обожавала да праќа пораки на своето семејство.

Две години по нејзината смрт, нејзината внука Шери доживеала шок кога на мобилниот телефон и пристигнала порака од починатата баба: „Внимавам на тебе, се ќе биде подобро. Само издржи!“

Се испоставило дека мобилната мрежа го доделила бројот на починатата жена на друг корисник, за кој се испоставило дека е суров шегобиец.

Новиот сопственикот на бројот намерно продолжил да праќа пораки кога сфатил дека го има бројот од лицето кое неодамна починало.

Претходно «
Следно »