ГО ИЗБРКАЛЕ ОД РАБОТЕ БИДЕЈЌИ ЌЕ БОЈКОТИРА: Сведоштво на Твитер

  • August 30, 2018

Граѓанин остана без работа поради тоа што ќе го бојкотирам својот референдум. На Твитер се појави сведоштво на граѓанин од Неготино кој сака да остане анонимен кој се пожали дека тој заедно со неколку свој колеги останеле без работа поради тоа што пред својот шеф се изјасниле дека ќе го бојкотираат референдумот за самоукинување на 30-ти септември.

Претходно «
Следно »