Го насмеа регионот до coлзи: Ученик добил задача да го пронајде зборот училиште, кога ќе видите што тој здогледал…..

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Не погреши во ништо, само што даде малку несекојдневен одговор.

Ученикот добил задача од пет понудени букви состави збор. Требало да напише а и било очекувано, училиште, но секогаш има исклучок.

Буквите го инспирирале да состави назив на популарно пиво.Интересно е дека нема згрешено во ништо, одговорот сепак е точен, иако не е вообичаен за ученици.

Latest News

Царовска: Ниe имaмe oбвpcкa дa им cлyжимe нa гpaѓaнитe штo нe избpaa

Ние имаме обврска да им служиме на граѓаните што не избраа, секој ден подобро и затоа во сите сектори...

More Articles Like This