ГО ОГЛАСИЛ СТАНОТ:Случајно пуштил фотографија од својот полов орган!

  • March 9, 2018

Ако некогаш сте се обиделе да продадете куќа или стан, знаете дека тоа е тешка работа. Еден маж од Сингапур тоа го направи уште потешко.

Фотографијќи ги аглите од куќата потполно заборавил дека постојат огледала, а тогаш ги објавил фотките и заборавил добро да ги прегледа. Така на страната на агенцијата за недвижности завршила фотографија каде што се гледа тој гол како од мајка роден.

Огласот, секако, повеќе не е достапен, а како изгледа спорната фотографија? Еве вака ..

Дали сте го забележале голиот човек? Како не? Еве го:

 

Претходно «
Следно »