Го паркирал автомобилот и заминал на патување – Кога се вратил, не можел да си поверува на очите

  • November 12, 2018
  • Коментари

Еден човек го паркирал својот автомобил пред зградата која живеел и заминал на службено патување. Кога се вратил прво нешто што забележал е дека на паркингот го немало неговиот автомобил. Тој веднаш повикал полиција и пријавил кражба. полицијата излегла на терен за да направи евиденција, а потоа откриле нешто неверојатно.
Автомобилот не бил украден, туку стоел на истото место каде што човекот го паркирал, само бил прекриен со некое чудно растение и изгледал како жива ограда.
Погледнете на фотографијата подолу…

Претходно «
Следно »