October 28, 2021, 4:59 am

Го „погоди“ песната: Mладо момче од Бања Лука отишол во УргeHтен со kpBaва глава, а поради неговата изјава дokтopите се расплакале од cmea

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Koга ќе помислите на Ургентен центар сигурно не Ви е до смеа, но кога ќе прочитате за случајот кој ги „запали“ социјалните мрежи сигурно ќе Ви дојде да се насмеете kako што им се случи на докторите во Србија кои го примија ова „храбро“ момче.

Причината за неговото јавување во Ургентен Центар била повреда на глава која ја заработил, ни малку ни повеќе, туку поради тоа што наводно песната го „погодила“ многу.

– Се удрил со шише во глава, се наведува дека повредата ја добил пред два часа затоа што го погодила песната, и поради тоа се удрил.Не губи свест, нема мачнина и повраќање, негира главоболки. Други тегоби и алергии на лекарства нема- пишува во лекарскиот извештај кој ги запали социјалните мрежи.

Докторот заклучува, дека за среќа нема потешки повреди, преврзана му е главата и му е кажано да се јави на контрола.

Превземено: Kurir.rs/Магазин/новости

Latest News

Се pacпаѓа ли парламентарното мнозинство? Пратеникот од СДСМ, Талески пред неколку дена ја понудил својата оcтавка?

Неофицијално првиот човек на СДСМ Прилеп и единствен пратеник во Собранието од градот под Марковите Кули, пред неколку дена...

More Articles Like This