ГРАЃАНИТЕ СО ДИРЕКТНА ПОРАКА ДО ХАН:Очекуваме средба за да ги презентираме и одбраниме нашите црвено- жолти линии!

  • March 20, 2017
obedineti

-Господине Хан очекуваме и бараме средба, да ги презентираме и одбраниме нашите црвено жолти линии. За Македонија!, се вели во пораката испратена до Хан преку Твитер.

Од Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ денеска порачаа дека никој не смее да го игнорира народот во Македонија, и дека за нивните барања и идеали ќе одат до крај.

Претходно «
Следно »