ГРУЕВСКИ ДЕНЕС НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ: Демир Капија, Градско, Росоман и Кавадарци

  • October 24, 2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе оствари низа настани при што ќе ги посети жителите од неколку населени места.

Во 15 часот Груевски ќе ја посети Општина Демир Капија, а потоа населените места Градско и Росоман.

Како што најавуваат од партијата, во 19:30 тој ќе оствари посета на населба Ваташа, Општина Кавадарци, а потоа ќе оствари  средба со жителите во урбаните заедници Ќиро Крстев и Љубаш, Општина Кавадарци.
Претходно «
Следно »