ГРУЕВСКИ НА ТЕРЕН: На средба со члеството во месните и општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во М.Каменица и Кратово!

  • May 11, 2017
  • Коментари

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска и вчера беше во посета Македонска Каменица и Кратово. Тој таму изврши увид во проектите кои се градат или се веќе завршени.

 

nikola-gruevski-kratovo-640x423
Тој ја искористи и можноста да се види со членството на партијата од овие градови.

-Ми беше задоволство, но и многу корисно да имам разговор со членовите на општинскиот комитет и претседатели на месни комитети, денес, во Македонска Каменица и вчера, во Кратово, напиша на својот Фејсбук Никола Груевски.

 

nikola-gruevski-kratovo-2-640x654

Претходно «
Следно »