ГРУЕВСКИ: Одиме напред со нов план за победа на идните парламентарни избори и формирање на влада

  • July 9, 2017
  • Коментари

Одиме напред со нов план за победа на идните парламентарни избори и формирање на влада, најави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој се обрати на 26-та Годишната конференција на УМС.

Претходно «
Следно »