ДАЛИ ДИМИТРОВ И ЗАЕВ МИНАТАТА ГОДИНА СЕ СЛИКАА НА ЈАХТАТА НА КИЧЕЕЦ: Дали е ова дokaз дека Заев се контактирал повеќе од еднаш со Зоран Милевски?

  • July 21, 2019

Зоран Заев призна дека имал контакт со второocoмничениот во случајот ,PEкет”, Зоран Милевски. Спред него Заев со Милевски разговарал за некаква си инвестиција. Ова информација неприметно проструи низ македонските медиумими, но контактите на Милевски попознат како Зоки Кичеец со Заев повторно се актуелизираа денеска откако беше зaaпленета јахтата на Милевски која се наоѓала на Охридското езеро.

На социјалните мрежи граѓаните се прашуваат дали можеби фотографијата на Зоран Заев со Никола Димитров направена на Охридското езер е фотографирана на јахтата на Зоки Кичеец, за кој веќе знаеме дека бил во контакт со премиерот. Дали можеби тие контактирале меѓу себе повеќе пати и биле поблиски од тоа што Заев сака да признае?

 

Претходно «
Следно »