ДАЛИ НОСТРАДАМУС ГИ ПРЕДВИДЕЛ АКТУЕЛНИТЕ СЛУЧУВАЊА ВО МАКЕДОНИЈА: Еден непрокопсан човек кратко ќе владее со Македонија и ќе проба да ја уништи, но народот ќе ја спаси

Поврзано

- Advertisement -

Нистрадамус бил најголемиот јасновидец на сите Времиња, во соите книги многупати ја споменува и Македонија.
Нострадамус во едно од своите поглавија ќе напише:

Во модерното време кратко во Македонија ќе владее еден непрокопсан владетел кој ќе проба да го уништи името на Македонија и Македонците воопшто само за да им учини добро на други владетели. Но во тоа нема да успее затоа што народот односно Македонците овој владетел ќе го симнат од престолот, по доаѓањето на новиот цар во Македонија работите ќе се нормализираат а новиот цар на Македонија ќе биде верен на народот и нема да дозволи никој повеќе да си игра со името на Македонија

Latest News

Измeни во Kpивичниoт зaкoник: Haпaдoт вpз нoвинap ќe ce kaзнyвa кaкo нaпaд вpз cлyжбeнo лицe

Бојан Маричиќ, министерот за правда на дискусијата за заштита на новинарите, организирана од Шведската амбасада, изјави дека приоритет на...

More Articles Like This