ДАМОВСКИ: Смрт на Преспанскиот, слобода на народот!

  • January 24, 2020
  • Коментари

Своето отфрлање на договорот од Нивици за преименување на Македонија и цел куп идентитетски импликации за македонскиот народ режисерот Борис Дамовски го искажа на Фејсбук со парафраза на паролата на антифашистичките борци во Втората светска војна.

Претходно «
Следно »