ДАНСКА ТЕВДОВСКИ НА ТВИТЕР: Не ме прашувајте зошто, не ви кажувам

  • April 3, 2018
  • Коментари

Серија задолжувања, од кое најновото во висина од 29 милиони го подигнаа вкупниот долг кој го направи само оваа влада на повеќе од половина милијарда евра, кои на крајот ќе треба да ги враќаат граѓаните


На социјалните мрежи, реагираше и Данска Тевдовски.

„И не ме прашувајте зошто. Не ви кажувам.“ – напиша Данска на Твтиер.

Претходно «
Следно »