ДАРКО И МАРИНА ОБЈАВИЈА ФОТОГРАФИЈА ОД КРЕВЕТ: Само што ги отворил очите еве што покажал!

  • March 15, 2019

Дарко Лазиќ заспал покрај бремената свршеница Марина Гагиќ, која изгледа за разлика од него, е ранобудец. Бидејќи се разбудила пред нејзиниот сакан, таа го искористила тој моментот за да го фотографира додека спие.
Откако се разбудил,Дарко најверојатно бил воодушевен од овој потег, а потоа им покажа на сите што му прави неговата свршеница зад грбот, додека спиел мирно!
На неговиот профил,нема на кого овој момент не му бил симпатичен.

Претходно «
Следно »