ДАЈ ДА НЕ СЕ ПРАВИМЕ БУДАЛИ: Стевчо Јакимовски буквално ја кажа целата вистина – се се знае, ама ништо не се решава!

  • June 9, 2016

Спектакуларно издание на претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски во дебатната емисија на ТВ Нова помеѓу него и бившиот лидер на ВМРО-ДПМНЕ Љубчо Георгиевски

stevco_debata_nova

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″]- Дај да не се правиме будали, што е ослободувањето на Верушевски од притвор ако не аболиција. Или пак, казната за Чаушот од само 2.5 години. Па на толкави криминали, кај него беше пронајдено оружје, машини за фалсификување, пасоши во Америка, Канада и каде не, а само 2.5 години. Мислам дека треба да се избрише запирката во „.2.5“ и да си добие казна каква што заслужил! – рече Јакимовски[/kopa_block_quote]

Тој додаде и дека не е сватливо зошто власта е толку повлечена, според него, или раководството на ВМРО-ДПМНЕ е многу валкано или пак многу чисто па нема за што да се грижи и остава се да помине, за да докажат дека проблемот не е кај нив.

Претходно «
Следно »