„ДА ВИ ОБЈАСНАМ КОЛКУ Е ЗАБЕГАНА РАБОТАТА“: Две спротивни пресуди за еден ист судски случај на два Апелациони суда!

  • November 19, 2018
  • Коментари

Еве, да ви објаснам попластично оти нашата Република не може да пркне ради корумпираното и неспособно СУДСТВО…

Во македонската судска пракса постојат две спротивни пресуди за еден ист судски случај на два Апелациони суда!
И тоа, другарчиња, уопште не е најголемиот проблем. Најголемиот проблем е што Врховниот суд на РМ ги има ПОТВРДЕНО и двете пресуди кои се контрадикторни една на друга <3 <3 <3

p.s. Сега сфаќате ли колку е забегана работава?, пишува на својот профил на Фејсбук Димитар Апасиев, професор по право на државниот универзитет „Гоце Делчев“ од Штип.

Претходно «
Следно »