ДА МУ СЕ ИЗВИНИМЕ НА МИТКО ЈАНЧЕВ: Речиси 300.000 евра ги добила фирмата чиј основач е токму Митко Јанчев, а не неговиот зет!

Тендерот вреден речиси  16.350.457 денари, кој го добила фирмата од Кавадарци „Ја-Ми“ не била во сопсвеност на зетот за сестра на кавадаречкиот градоначалник, туку основач бил токму тој, Митко Јанчев – стои во појаснувањето кое пристигна до нашата реакција со барање за демант во врска со информацијата за јавна набавка која вчера ја објави „Инфомакс“ … Continue reading ДА МУ СЕ ИЗВИНИМЕ НА МИТКО ЈАНЧЕВ: Речиси 300.000 евра ги добила фирмата чиј основач е токму Митко Јанчев, а не неговиот зет!