ДА ПОКАЖЕМЕ ХУМАНОСТ: Да му помогнеме на Дејан да се врати дома здpaв и насмеан!

  • April 22, 2019

Дејан боледyва од тyмоp на жлезда која се наоѓа во шуплината на градниот кош, а нашите врвни доктори прв пат се среќаваат со ваков случај.

Дејан моментално е во Истанбул, каде е во тек лекувањето за кое му фалат уште 15.000 евра.

Да му помогнеме да се врати здрав и насмеан.

Претходно «
Следно »