ДВА ПРИГОВОРИ НА СДСМ ОДБИЕНИ: Првите два од вкупно осум приговори на СДСМ одбиени!

  • December 15, 2016

ДИК со два гласа за и седум против одлучи да отфрли два од вкупно шесте приговори поднесени од СДСМ за избирачки места 2010 и 2025 во општината Теарце во шестата изборна единица.

dik-sednica-prigovori

Во моментов комисијата дискутира по следниот приговор кој се однесува за иста повреда како и двата приговори кои веќе беа одбиени.

Претходно «
Следно »