Две години се подготвувавме за разводот: Емина и Мустафа сега се како брат и сестра!

  • November 8, 2018

Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал официјално се разведоа на 10 јуни, после 10 години брак, а за оваа формалност им требало помалку од половина час.

-Кризата долго траеше. Тоа го чувавме, најмногу поради децата. Колку требаше да се создаде, толку требаше и да се распадне – изјавила Емина во емисијата Амиџи шоу, зборувајќи за љубовта која таа и Мустафа некогаш ја имале.

-Денот на разводот беше катастрофален за мене. За тоа се подготовував 2 години. Многу плачев, а исто и тој. Тагуваше, не плачеше, ама тагуваше-открила таа.

-Судијата рече: Те молам престани да плачеш, бидејќи ќе го одложам судењето, како да се каете. Како брат и сестра сме! Тука видов дека љубовта тотално се изгаснала – признала јавно пејачката.

За новата љубов не зборувала многу, но сепак со насмевка објаснила дека во нејзиниот живот постои некој.

-Точно е. Го запознав тој господин и сега сме во процес на запознавање. Пред еден-два месеца спонтано го запознав- рекла Емина.

Претходно «
Следно »