ДВЕ ГОДИНИ СЕ ПРЕДУПРЕДУВА И ОБЈАВУВА: Плановите на Катица и Заев се познати, не ексклузивни!

  • October 25, 2016

Две години, слободните медиуми и новинари предупредуваат на сценаријата на „чадорот“, на опасностите од вмешувањето на странскиот фактор кој резултираше со нов рамковен договор во овој случај „Пржински“, кој беше основа за формирање на неуставната институција СЈО која ден денес се обидува да го поткопа безбедносниот систем, да предизвика тензии и да работи во корист исклучиво на СДСМ
zaev_verus_katica
Овие планови, како и плановите кои Заев ги има договорени со СЈО за саботирање на изборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ преку хиперпродукција на обвинителски акти и истраги кои немаат основна правна основа беа објавувани, заедно со детали за непотизам, улоги на вработените кои служеле како курири за пренесување на сценаријата помеѓу СЈО и СДСМ, година и половина беа обзнанувани на јавноста, но „случајно“ вчера беа прогласени за „ексклузивни“.

Претходно «
Следно »