ДЕБАКЛ НА СДС ВО КИСЕЛА ВОДА: Едвај 300 луѓе се собраа да го слушаат Заев и Темелковски во Кисела Вода!

  • September 27, 2017
  • Коментари

(ФБ статус на Орце Ѓорѓиевски)

“Огромна посетеност” на митингот на СДС во Кисела Вода 🙂
Иако го одбраа еден од најмалите паркинзи во Кисела Вода, сепак ни триста луѓе не успеаа да соберат .
Моите сограѓани се мудри и домаќини луѓе, со нив не се манипулира. Тие најдобро знаат кој е покрај нив кога им е тешко, најдобро знаат кој им е вистински партнер и кој никогаш нема да ги остави сами на себе.
Моите сограѓани уште вечерва избраа, а на 15-ти Октомври само ќе го потврдат тоа уште еднаш !

Претходно «
Следно »