ДЕБАТА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ: Вечерва во 20.15 минути претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на дебата во МТВ

  • January 4, 2018
  • Коментари

Вечерва во 20.15 на Македонската Телевизија во Отвореното студио во дебата ќе учествува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ г-дин Христијан Мицкоски

Тема на разговорот ќе биде актуелната политичка состојба, неговиот избор за претседател на ВМРО-ДПМНЕ и плановите и стратегијата за идното делување на најголемата партија во земјата. Гости- новинари од националните телевизии.

Претходно «
Следно »