ДЕВОЈЧЕ ГО ПРЕКРШИ КРАЛСКИОТ ПРОТОКОЛ:Реaкцијата на Кејт Мидлтон непроценлива!

  • January 31, 2019
  • Коментари

Замислете дека сте дете и со часови чекате да ја запознаете „принцезата“… Едно девојче по вакво макотрпно чекање на Кејт Мидлтон во Шкотска толку ѝ се израдува што не можеше да ги контролира емоциите.

Таа со насмевка на лицето почна да ја допира Кејт по косата и иако ова е прекршување на кралскиот протокол, Кејт реагираше прекрасно со искрена насмевка на лицето.

Инаку, единствениот начин да допрете член на кралското семејство е со ракување.

Претходно «
Следно »