ДЕНЕСКА СЕ МАРШИРАШЕ ЗА ИДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ:Најмладите ги фрлија мечињата и играчките пред Собранието

  • March 23, 2017

Денешната борба за зачувување на државата е и за идните генерации. „Генерацијата која доаѓа е за заедничка Македонија“ порачуваат граѓаните.

5

3

2

1

4

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

 

Претходно «
Следно »