ДИЕТАТА НА КРАЛИЦАТА МАРГАРЕТ: Данската кралица ја откри нејзината диета – за 9 дена пет килограми помалку

  • March 15, 2018

Неодамна кралицата Маргарет стана вистинска ѕведа бидејќи ја откри својата тајна во исхраната. Оваа неверојатна диета дава ефикасни резултати за кратко време.

Забранети производи се: леб, шеќер, брашно, алкохол… Дозволените производи мораат да се јадат свежи или готвени на пареа, без шеќер и сол.

Диетата на кралицата вклучува многу вода и зелен чај, а морате да пиете и еден литае негазирана вода пред секој оброк.

Последниот оброк мора да биде пред 19 часот.

Диетата трае 9 дена, а е поделена во три циклуси.

1. Диетата започнува со 3 дена јадење само ориз.

2. Следните три дена јадете само пилешко

3. А, последните три дена од диетата само зелечнук. Можете да јадете секаков вид на зеленчук, освен кисело или солено.

Резултатите ќе бидат очигледни ако не ја намалите секојдневната физичка активност.

Претходно «
Следно »