ДИМИТАР УПАТИ АПЕЛ:Тој што ми ја изгребал колата, има еден час да се пријави

  • December 27, 2018
  • Коментари

Тој што ми ја изгребал колата и се направил паметен си отишол, има 1 час да се пријави и да дојде да си ја среди штетата… инаку ќе си го бара полиција на врата зошто го има на камера од СЦ Борис Трајковски – напиша водителот Димитар Атанасовски на страната на Ѕидот на сообраќаен срам.

Претходно «
Следно »