Димитриевски со „ножe во грбот“ на 3aeв: Пауновски е во право и јас би пocтапил така

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски, денеска во гостувањето на „Утрински брифинг“ потенцираше дека апсолутно го поддржува директорот на ДПИ Стојко Пауновски во делот на неговите ставови и на истиот начин би постапил доколку се нашол на негова позиција и во такви услови да работи.

Доколку имавме можност ставовите коишто се носат или диктираат претходно да ги изградиме заедно на одредени форуми тогаш сигурно дека заедно ќе ги застапувавме и реализиравме.

Но, кога се носат вакви ад-хок решенија за мене однесувањето сосема е разбирливо, вели Димитриевски.