ДИМИТРОВ ВЕДНАШ НАПРАВИ ПРОМЕНА НА ФЕЈСБУК:Јас сум министер во Република Северна Македонија

  • February 13, 2019
  • Коментари

Министерот за надворешни работи Никола Димитров сега на неговата официјална Фејсбук страна напиша дека работи како министер за надворешни работи на Северна Македонија.

Со започнувањето на употребата на името “Република Северна Македонија” официјалната веб-страница на владата и министерствата го користат новото име.

Претходно «
Следно »