Димовски: Враќање назад нема

  • December 16, 2016

Свое обраѓање пред граѓаните пред ДИК имаше и носителот на листа во ИЕ 3 од ВМРО – ДПМНЕ,Илија Димовски. Тој ги повика ДИК да внимаваат какви одлуки носат.

dimovski-3-640x360

– Нема да дозволиме политики на штета на Македонија, нема да дозволиме државата да ја водат луге кои се спремни на најголемо предвство на Македонија. Членовите на ДИК треба да знаат дека вечерва ја носат најголемата одговорност и од нив зависи дали оваа држава ќе биде нормална и просперитетна. Да не мислат дека овој народ има сила повеќе да толерира. Имаме сила да ја почитуваме демократијата и гласот на нородот. Враќање назад нема, порача Илија Димовски пред граѓаните насобрани пред ДИК.

Претходно «
Следно »