Директорите на ТАВ Македонија растовараат авион

  • December 1, 2018

Меѓународниот Аеродром Скопје стартуваше со објавување на серија од видеа, во кои топ-менаџерите на компанијата „ќе влезат во чевлите на вработените”.

Работејќи на различни работни позиции, директорите ќе се обидат да ги разберат секојдневните задачи на вработените, истовремено презентирајќи ѝ ги на јавноста процесите на аеродромот.
Во ова видео се генералниот директор на ТАВ Македонија, Алпер Ерсој и координаторот на Аеродромите во Скопје и Охрид, Неџат Курт.

Во чевлите на вработените (1) – Директорите го растовараат багажот 🙂

Директорите на ТАВ Македонија го растовараат авионот :)Меѓународниот Аеродром Скопје почнува серија од видеа, во кои топ-менаџерите на компанијата „ќе влезат во чевлите на вработените”. Работејќи на различни работни позиции, директорите ќе се обидат да ги разберат секојдневните задачи на вработените, истовремено презентирајќи ѝ ги на јавноста процесите на аеродромот.Во ова видео се Генералниот директор на ТАВ Македонија, Алпер Ерсој и Координаторот на Аеродромите во Скопје и Охрид, Неџат Курт. Следете нè :)/TAV Macedonia Managers offloading the airplane 🙂 Skopje International Airport is starting a series of videos in which top-managers will “try the shoes“ of airports workers. Working on different job positions, management will try to understand everyday tasks of the employees, and at the same time, to present airport processes to the public.In this video filmed are TAV Macedonia General Manager, Alper Ersoy, and TAV Macedonia Airports Coordinator, Nejat Kurt. Stay tuned :)#airports #offfloading #airplane #groundhandling #baggage #passengers #flights

Gepostet von Skopje International Airport – SKP am Freitag, 30. November 2018

Претходно «
Следно »