ДИЈАСПОРАТА НА НОЗЕ: Протестен марш ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА и во Лондон

  • March 7, 2017
  • Коментари

Во недела на 12-ти марти со почеток во 11 часот најавен е протестен марш и во Лондон. Македонската дијаспора одлучи да се приклучи кон граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и да ја поддржи унитарноста на Македонија.

london-mars-640x360

Дојде време и ние нешто да дадеме и да допринесеме за Македонија…доста само баравме, дијаспората во светот во буди, пишува на социјалната мрежа Фејсбук Македонецот од Лондон Тони Симоновски.

fb-london

Претходно «
Следно »