ДИЈАСПОРАТА НЕ СЕ ОТКАЖУВА ОД МАКЕДОНИЈА: Македонец бармен од Австралија измисли нов коктел ,,Македонско девојче”

  • February 26, 2019

Македонската дијаспора по кој знае кој пат на свој специфичен начин ја покажува љубовта кон татковината, Македонија овој пат преку претставување на нов специјален коктел, кој го носи името ,,македонско девојче”.

-WTF BAR – World Travel Food Bar Го претставува новиот коктел следниот месец,  кој се вика “Македонска девојче”,  мора да го пробате! Вилијам – Мелбурн

П.С. WTF Бар треба да го користите знамето кое ги претставува сите Македонци од целиот свет.

WTF BAR – World Travel Food Bar Introduces the new cocktail coming next month, it’s called “Macedonian Girl” a must…

Gepostet von Macedonian Coalition am Montag, 25. Februar 2019

Претходно «
Следно »