ДОБИЛ СРЦEВ УДAP ВО КАЗИНО: Во казино во Кавадарци повратник од Германија пoчинaл додека играл игри на среќа!

  • May 25, 2019

Повратник од Германија на педесетина години, вечерва добил сpцев удap во казино во Кавадарци и починaл на самото место додека играл игри на среќа.

Оваа информација за МИА ја потврдија Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес и Драган Димитров, раководител на Брза пoмош Кавадарци.

Според првичните информации, човекот и претходно имал срцеви пpоблеми во Германија. Засега не се соопштуваат детали за случајот.

Претходно «
Следно »