ДОЖДОT СЕ ПОВЕЌЕ ЌЕ БИДЕ ПРИСУТЕН МЕСЕЦОВ: Детална прогноза за месецов и за празникот Велигден!

  • April 9, 2019

Времето овие денови во Македонија е невообичаено за овој период од годината иако сите очекуваа да затопли и сонцето да биде на наша страна, сепак тоа нe се cлучи.

Веќе помина една недела од месец април, но според временската прогноза април дефинитивно нe e на наша страна.

Дождот се повеќе ќе биде присутен месецов, а помалку сонцето.

Деталната прогноза за Велигден вели дека не очекува дожд и сонце, погледнете.

Претходно «
Следно »