ДОСЕГА НИКОМУ НЕ ОТКРИЛ: Владо со Калиопи заминал на свадба кај Каролина, но…

  • March 1, 2019

Владо Јаневски тргнал на свадбата на Каролина Гочева и Михаил Корубин во друштво на Калиопи, но она што потоа се случило подоцна досега го знаеја само тие:

Владо првпат открива што се случило подоцна во новата епизода на „Еден на Еден“.

Ова не е единствената анегдота од неговиот живот што тој ја споделува во неделната епизода на ток-шоуто. Јаневски зборува и за гласините дека бил болен, дека бил хомосексуалец, за Дунавка, за сите жени во неговиот живот, за самотијата и повлеченоста, за тоа дека може да не излезе од дома дури фрижидерот не му се испразни…

– Ти имаш начин да ме натераш да раскажувам приказни што никому не ги кажувам – му признава Владо на водителот Жарко Димитриоски.

Претходно «
Следно »