ДОЈДЕ ВРЕМЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ГОЛЕМА АЛБАНИЈА, ЌЕ ИМА ПУКАЊА: Албанците на социјалните мрежи веќе слават Голема Албанија!

  • February 27, 2017
  • Коментари

-На крај дојде време да ја направиме Голема Албанија. Ќе биде славење големо, ќе има пукања… Ова е само еден од коментарите на етнички Албанец, кој смета дека актуелните политички случувањта отвораат пат за оставрување на нивниот сон, создавање на Голема Албанија, пишува Журнал.нет.

alb-1

-Сонот е блиску, Голема Албанија сега, Македонија е албанска, ајде браќа за Голема Албанија, се дел од другите коментари.
alb-3

alb-2

Претходно «
Следно »