„ДОЈДЕ ЖИВОТ“ НА ДЕЛО: Додека они од карши во Собранието се пазарат за големи суми да ја разнебитат државата народот вака живее

  • November 9, 2018

На само десеттина метри од Собранието, две лица ноќеваат на отворено небо во пролазот кај Градскиот ѕид према Зеленото Пазарче. Колку е тажна толку е и реална сликата.

 

Вечерва спроти собрание на Македонија.
Жална и невистинита слика за #Живот .
Додека они од карши се пазарат за големи суми да ја разнебитат државата народот вака живее.
Денес се почувствував најбедно и најмизерно што живеам во ваква држава.
Јас им помогнав финансиски да си купат за јадење и некој топол напиток но тоа е едно кратно. Сакам да прашам дали за вакви Европски вредности се борите ???

Вечерва спроти собрание на Македонија.Жална и невистинита слика за #Живот .Додека они од карши се пазарат за големи…

Posted by Petrevski Krste-Buce on Thursday, 8 November 2018

Претходно «
Следно »