ДОЈДОВ ТУКА ДА ВИДАМ ПРАТЕНИК КОЈ ВЛЕГОЛ ВО КОАЛИЦИЈА СО ЃАВОЛОТ: Борис Дамовски го „закопа“ соросоидот Павле Богоевски!

  • March 6, 2017

-Ти си еден од ретките кој што толку добро ги прошол дресирањата на КАНВАС, што е неверојатно. Ти си еден од најдобрите ученици на КАНВАС и добро го правиш тоа, рече Дамовски.

damovski-1

-Дојдов тука да видам пратеник кој што ќе влезе во коалиција со ѓаволот, во коалиција со претседател на една партија, Зијадин Села, кој што рече дека пред 100 години немало Македонци, му се обрати еден од водачите на ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА Борис Дамовски на пратеникот од СДСМ, Павле Богоевски.

-Ти си еден од ретките кој што толку добро ги прошол дресирањата на КАНВАС, што е неверојатно. Ти си еден од најдобрите ученици на КАНВАС и добро го правиш тоа, рече Дамовски.

Претходно «
Следно »