ДРАМА ВО МЕК ДОНАЛДС: Вооружен човек држи заложници во Кент

  • May 25, 2018
  • Коментари

Вооружен човек држи заложници во ресторанот на Мек Доналдс, објави Дејли експрес.

Инцидентот се случува во близина на трговскиот центар Блувотер во Кент, Гринхит, на 28 км југоисточно од Лондон.

Во грантот има огромно присуство на полициски сили. Британската полиција досега не објави повеќе детали.

Претходно «
Следно »