ДУКОСКА ЗА ОБАРАЌАЊЕТО НА ЗАЕВ НА МЕЧКИН КАМЕН: Шизофpeнија

  • July 29, 2019

Ана Дукоска, глобална координаторка на непартиското движење „Ние сме Македонија“, ја коментира најавата дека за Илинден на Мечкин Камен ќе се обрати премиерот Зоран Заев, за кој Македонија кpaдела туѓа историја.

Претходно «
Следно »