ДУРЛОВСКИ „ЌЕ ГО ПОВТОРИ“ ДЕЛОТО: Ако пеењето химна е грешка, тогаш сум згрешил и ќе грешам!

  • August 24, 2018
  • Коментари

Обвинетиот оперски пејач Игор Дурловски, еден од лидерите на „За заедничка Македонија“, во воведниот збор рече дека во постапката ќе докаже оти влегол во Собранието 30 минути после толпата и дека не држел потпалувачки говори ниту пред ниту во Собранието.

„Ако пеењето на химната е грешка, тогаш сум згрешил и ќе грешам“, кажа Дурловски во воведните зборови.

Претходно «
Следно »