Душко Млекарот удpи по првиот човек на РЕК Битола – Срамота!!!

  • April 15, 2019

На Јове Смилевски – Процентот му е гајле за условите на вработените во РЕК Битола! Срамота – напиша Душан Илиевски, или на јавноста познат како Душко Млекарот.

Тој е револтиран од односот и работата на првиот човек на РЕК Битола, а во јавноста се појавија фотографии од тоалетите во зградата на РЕК, кои се во катас трофална состојба.

Веќе 10 дена вака изгледа тоа  летот во зградата на РЕК Битола каде се сместени токму секторите: инвестирање и развој, техничка припрема и техничка сигурност при работа кои треба да се грижат за современоста и заштитата на основниот производствен потенцијал, односно вработените, истакнуваат вработените лица во Рек Битола – стои во објавата во медиумите.

 

Na Jove Smilevski – Procentot, mu e gajle za uslovite na vrabotenitev vo REK-Bitola !!! SRAMOTA !!!

Gepostet von Dushan Ilievski am Freitag, 12. April 2019

 

Претходно «
Следно »