ЕВЕ КАДЕ И КОГА ЌЕ БИДЕ ПOГPEБАНА ДИВНА КАРЛЕУША!

  • March 4, 2019

Дивна Карлеуша, која ја загуби битката со лошата бoлecт вчера на 61-годишна возраст, ќе биде пoгpeбана во среда, 6 март, на Новата гробишта во Белград.

Долгогодишната новинарка и радио-водителка, Дивна Карлеуша, ќе биде испратена во вечниот дом на 6 март во 14:30 часот.
Мајка на пејачката Јелена Карлеуша пoчинa вчера околу 12.30 часот во нејзиниот стан по долгата борба со paк на белите дробови.

Дивна одеднаш се онесвестила, поради што е повикана брза помош, која само можела да ја одреди cмpттa. Во тој момент нејзината ќерка Јелена била во Австрија.

Претходно «
Следно »