Еве како да добиете нов станбен објект за само 6.000 евра

  • February 12, 2019
  • Коментари

Доколку некој ви каже дека можете да имате нова куќа за само 6.000 евра, сигурно нема да му верувате. Со оваа архитектура сега тоа е можно, конечно ќе го решите вашето стамбено прашање.

На саемот кој се одржа минатата година во Белград, најголемо внимание привлече монтажата на куќи која е за 30% поевтина од традиционалната изградба на куќа.

Доколку сакате да направите монтажна викендица, тоа можете да го направите за само 6.000 евра, додека куќа од 100 квадрати можете да ја направите за 16.000 евра.

Претходно «
Следно »