September 18, 2021, 7:38 am

Еве како изгледа кога имате колега пештерски човек

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Во секоја компанија постојат луѓе кои со своето однесување ги нервираат другите.

Од тоа како го паркираат автомобилот, па до тоа дека никогаш не си ја мијат шолјата за кафе, тие едноставно ги вадат од такт сите.

Луѓе со иритантно однесување на работа:

„Мојот колега си го донесе кучето во канцеларија и откако неговиот миленик го направи ова, кажа дека имал многу работа за да исчисти.“

„Работам во канцеларија полна со чудаци. Кој сече вака торта?“

„Сум заборавила да затворам една фиока, па мојот пасивно-агресивен колега ми го приреди ова кога излегов од тоалетот.“

„Колешка си расте ползавец со години во канцеларијата, претерано е, зарем не?“

„Колегите фрлаат отпушоци каде ќе стигнат без грижа на совест.“

„Вака се паркира мојот колега…“

„Колегата плука додека зборува и ова е крајниот резултат.“

„Десктопот на мојот колега.“

„Шолјата која мојата колешка речиси и да не ја мие, само дополнува кафе.“

„Колегата си ги соблекува патиките додека одмора на пауза, не е пријатно затоа што јадеме во истата просторија.“

„Колешката си го остава лижавчето на телефонот.“

„Кога имате колега пештерски човек…“

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Latest News

Овие делови од Скопје денес и утре ќе останат без стpуjа

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа денеска и утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од...

More Articles Like This