ЕВЕ КОЛКУ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЕРУВА НА ВАКЦИНИТЕ: Економскиот директор на детската клиника се разболе од морбили и неколку медицински сестри а имале примено вакцина

  • April 11, 2019

И економскиот директор на детската клиника е на боледување затоа што се заразил со морбили.

Покрај директорот Ридван Ибраими, уште три медицински сестри на клиниката исто така се разболеле од морбили, потврдила директорката Катерина Ставриќ. Сите биле вакцинирани, но сега имаат морбили по допир со пациенти иако тоа не може со сигурност да се каже за економскиот директор кој пак работи само во финансискиот дел, јавува Телма.

Претходно «
Следно »